Agentia de marketing si publicitate Ava Innovativ Consulting lanseaza SmartConstruct - comunicate de presa | articole online

Breaking

Agentia de marketing si publicitate Ava Innovativ Consulting lanseaza SmartConstruct

La inceputul lunii Februarie, Agentia Ava Innovative Consulting a lansat in cadrul campaniei sale de Help StartUp , un nou produs ce vine in sprijinul companiilor ce ofera servicii de turnare sape mecanizate si aplicare tencuieli mecanizate.
Produsul urmaresti promovare si cresterea vizibilitati companiilor StartUp si nu numai pe piata din Romania. Tot odata cei de la Ava Innovative doresc sa ofere o mai buna informare a consumatorului in ceea ce priveste aplicarea si tipul de sapa mecanizate. Urmatoarele informatii sunt preluate pe site-ul sape mecanizate:
Sapele mecanizate sunt de trei tipuri:
SAPA MECANIZATA CU ARMARE DISPERSA
Acest tip de sapa ajuta la prevenirea fisurilor din pardoseala.
materiale folosite: ciment , nisip, apa, fibra de armare
SAPA PERLITICA USOARA 
Acest tip de sapa ajuta rezistenta suficienta pentru montarea pardoselilor de tip gresie, piatra naturala, parchet flotant sau pentru lipirea, cu flacara sau cu adeziv, a membranelor hidroizolante.
SAPA USOARA TERMOIZOLANTA PE BAZA DE PERLIT
Acest tip de sapa este un produs uscat, predozat, ambalat, utilizat pentru termoizolarea construcÅ£iilor si ca suport usor pentru pardoseli si membrane hidroizolante

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu